Scroll Top

Husk å melde deg på årets VA-konferanse

VA-dagene 2023 arrangeres for tredje gang, og det betyr at konferansen nå har blitt en årlig tradisjon. Vi har nå åpnet for påmelding, og merk at det er mulig å få redusert pris ved påmelding innen 31.12.
Inviterer til VA dagene_ny3

Da har vi åpnet for påmelding til VA-dagene 2023 på Gardermoen 12-13. april.
VA-dagene 2023 fokuserer på dagsaktuelle spørsmål knyttet til ledningsnett for vann og avløp, og med temaer som er aktuelle for alle rørmaterialer. Konferansen er en møteplass for kommuner, vannverk, rådgivere, entreprenører, grossister og andre som er opptatt av VA-faget.

Første dag av konferansen har fokus på bærekraft, miljø og klima samt sikkerhetsutfordringer i vannbransjen sett i lys av det nye trusselbildet. På andre dag vil temaene i hovedsak dreie seg om prosjekterfaringer, pris- og kontraktsutfordringer samt unge i bransjen.

Til å lede konferansen har vi også denne gang med oss bransjenestoren Christen Ræstad, så her blir det stor takhøyde i form av meningsutvekslinger og diskusjoner gjennom dagene.
Det vil også bli prisutdeling til et medlem av VA-yngre, og dette ønsker vi å gjøre til en årlig tradisjon på konferansen.

Vi er sikre på at det blir spennende og interessante dager, og håper å se deg rett etter påske!

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.