Scroll Top

Påmeldingene tikker inn

Det er veldig hyggelig å se at påmeldingene tikker inn jevnt og trutt, og at det er en god miks av bransjefolk fra ulike sammenhenger. Det tyder på at temaene treffer og at verdien av å møtes og utveksle erfaringer verdsettes.
Påmeldingene tikker inn

VA-dagene 2022 ble en suksess, og i år er arrangementet utvidet til to dager med middag og overnatting. Det betyr at vi får plass til flere temaer, flere gode diskusjoner og ikke minst mer tid til mingling og nettverksbygging.

Verdien av å treffes fysisk etter to år med korona ble tydelig for oss alle, og på konferansen blir det mulighet til å treffe bransjekollegaer man ikke har truffet tidligere, og pleie kontakt med «gamle kjente».

At arrangementet kommer uka etter påske betyr for de fleste at vi har fått noen dager med andre sysler enn jobb, og da kan det være fint å reise vekk et par dager på konferanse.

Vi skal ikke røpe alt, men kan si så mye at det vil bli en uformell, men seriøs, tone gjennom hele konferansen, og det vil dukke opp noen innslag som heller ikke er annonsert.

Og ja; vi satser på fullt hus, og at det blir en konferanse som gir alle et utbytte de kan ta med videre.

Håper å se deg😊

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.