Scroll Top

Partnere

VA-dagene befester sin posisjon som en attraktiv arena for vannbransjen, og vi er stolte over å kunne presentere våre utvalgte partnere. Dette er første gang vi åpner for partnere, og vi er svært takknemlige for at alle stiller opp og bidrar til å løfte konferansen ytterligere.

Konferansen skal være en arena for hele verdikjeden, og dere vil denne gang få høre spennende innlegg fra flere av partnerne. Det vil i tillegg være en utstilling med romslige stands hvor dere kan ta og føle på produkter/løsninger, og ikke minst slå av en hyggelig prat med kaffekoppen i hånda.

Det er verdt å nevne at vi også vil ha en praktisk demo av et PAM vakuumverktøy for sammenføyning av rør. Dette vil foregå rett på utsiden av The Qube hvor vi rigger til med en gravemaskin påmontert nødvendig utstyr. Dette er første gang verktøyet vises i Norge, så ikke gå glipp av denne muligheten.

Det er mye å glede seg til på VA-dagene 2024 – håper vi sees!

Våre utvalgte partnere

Hallingplast
Hallingplast
Velkommen til Hallingplast

Hallingplast ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP). Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding, tilbyr vi et komplett sortiment med rørdeler og tilbehør.

Krohne
Krohne
Velkommen til Krohne

KROHNE Group er en verdensledende produsent og leverandør av løsninger innen industriell prosessinstrumentering, kompetanse og service. KROHNE Norway AS består av avdelingene KROHNE Instrumentation, som leverer måleinstrumenter til det norske markedet, og KROHNE Marine, som leverer målesystemer basert på nivåradar og mengdemålere til det globale skipsmarkedet. KROHNE Instrumentation ble grunnlagt i 1980.  KROHNE Instrumentation i Moss leverer et bredt spekter av instrumentering for måling av MENGDE, TRYKK, NIVÅ, TEMP OG VANNKVALITET. Applikasjoner det leveres til finnes bl.a. i VA, Industri, Akvakultur og Olje & Gass.

Innva
Innva
Velkommen til Innva

Vår visjon er å være kundens foretrukne samarbeidspartner. For å fortjene denne rollen, er kompetanse og erfaring viktige faktorer. Vi leverer kvalitetsproduktene og kunnskapen som trengs fra prosjekteringsstadiet til produktene er montert

Basal
Basal
Velkommen til Basal

VA-kompetansebedriften Basal er, via 17 eiere, Norges største totalleverandør av betongrør og -kummer. Våre fokusområder er avløpsrør, løsninger for fordrøyning, infiltrasjon og overvannshåndtering, samt vannkummer og renneløpskummer. Bærekraftig utvikling står sentralt i Basal. Vi jobber kontinuerlig for å minimere miljøfotavtrykket og samtidig heve kvaliteten på betongproduktene. Gjennom et sterkt fellesskap bistår vi i utviklingen og standardiseringen av betongrørsystemene som trygger Norges vann- og avløpssystemer i dag, og de kommende 100 år. Produkter merket med Basal sikrer kvalitet og lang levetid.

Phoenix
Phoenix Contact
Velkommen til Phoenix Contact

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Vi er en familiebedrift med hovedkvarter i Tyskland. Bedriftsgruppen omfatter 15 tyske og 4 internasjonale bedrifter samt 55 salgsavdelinger over hele verden. På internasjonalt plan er vi representert i over 100 land og selskapet sysselsetter ca. 20 000 medarbeidere.

Furnes Jernstøperi
Furnes Jernstøperi
Velkommen til Furnes Jernstøperi

Furnes Jernstøperi AS er en av Nordens største og mest moderne gategodsprodusenter. På Hedmarken fremstilles støpejerngods under varemerket FURNES®, med ca. 50% eksport til de nordiske markedene. Furnes har alltid vært en gjenvinningsbedrift med en bærekraft-fokusert tankegang. Dette kom til syne da Furnes var det første støperiet i Norden med EPD, de har i dag markedets beste EPD på seigjern og markedets eneste EPD på gråjern. Innovasjon og utvikling har alltid stått sterkt i kurs hos Furnes, med egen produktutvikling og modellverksted er det stort fokus på å optimalisere produktsortimentet, gjerne i samråd med kundene. Furnes Jernstøperi sin visjon er Absolutt Kvalitet.

BIM Norway
BIM Norway
Vekommen til BIM

BIM Norway er Norges største leverandør av vannglass for den mest kostnadseffektive korrosjonskontrollen ved mer enn 150 norske vannverk. Vi er en innovativ kjemikaliespesialist som fokuserer på å skape mer verdi fra færre ressurser og bruke verdens begrensede ressurser mer effektivt. Sammen med våre kunder og partnere skal vi bidra til å gjøre livet på jorden mer bærekraftig, sunt og inspirerende. Vi er en familiebedrift med langsiktig fokus på innovasjon, kundeorientert fleksibilitet og bærekraft.

Scan survey
Scan Survey
Velkommen til Scan Survey

Scan Survey ble etablert i 1989 og er i dag en av Norges ledende aktører innenfor oppmålingstjenester, digitale terrengmodeller og kartdata. Hovedaktivitetene er oppmåling og dokumentasjon for små og store byggeprosjekter, etablering av digitale terrengmodeller for samferdselsplanlegging, etablering av fastmerker, samt monitorering og analyse av geodetiske nett. Selskapet er kjent for høy fagkompetanse og produserer datamodeller basert på totalstasjon, statisk/RTK GNSS, laserskanning og bildematching. Selskapet opererer det nyeste av sensorteknologi, plattformer og programvare for Mobile Mapping, typisk påmontert biler, tog, båter og droner. Scan Survey tilbyr også rådgivning og konsulenttjenester til byggherre innen oppmålingstekniske spørsmål.

Helnor
Helnor
Velkommen til Helnor

Helnor er et innovativt selskap med fokus på å utvikle, produsere og selge kvalitetsprodukter for adkomst samt betjening og kontroll av vann og avløp. Vi har siden vår første inspeksjonsluke ble utviklet i 1974, jobbet kontinuerlig med å tilby bygg og anleggsbransjen smarte løsninger for tilgang til installasjoner i vegg, himling, gulv eller andre steder. Helnor har i dag 16 dyktige ansatte og vår produksjon samt lager er lokalisert på Rudshøgda, ca 140 km nord for Oslo.

Rambøll_ny1
Rambøll
Velkommen til Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen bygg, transport, vann, miljø, energi og management consulting. I Norge har vi 15 kontorer med rundt 1 700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Arkitektfirmaet Henning Larsen er en del av Rambøll Gruppen, og er et studio for arkitektur, landskap, urbanisme og interiør, grafikk og lysdesign. Vi kombinerer lokal erfaring med global kunnskap over hele verden for å skape bærekraftige byer og samfunn. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Vi kaller det: Bright ideas. Sustainable change»

Arne Olav Lund
Arne Olav Lund
Velkommen til Arne Olav Lund

Arne Olav Lund er et entreprenørfirma som har sin base i Larvik. Vi utfører oppdrag over hele Østlandsområdet innenfor produksjon og rehabilitering av vei, vann og avløpsanlegg, samt grunn og terrengarbeider.  Vår ambisjon er å være en ledende aktør innen vårt segment og vi jobber hele tiden med å levere kvalitetstjenester i tråd med våre kunders forventninger og krav i forhold til kvalitet, HMS og det ytre miljø.

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.